Calendari dels principals actes fallers multitudinaris a Gandia

18.12.2018

Els propers actes fallers més multitudinaris a les Falles de Gandia ja s'estan enllestint, i ja s'han donat a conèixer les principals dades dels mateixos. La primera activitat al mes de Gener serà la presentació del Foc i Flama (divendres, 11/1); després li seguirá la Gala Inaugural del Ligorio Ferrer (divendres, 26/1); i tot just l'endemà la Gala de Curtmetratges Fallers (dissabte, 27/1); i també l'endemà es disputarà al Campionat de Trcu Juvenil (diumenge, 28/1).

Per als actes del mes de Febrer caldrà tindre en compte que el Pregó, Crida i Ball Faller serà el dissabte, 2 de febrer; l'endemà, diumenge, el Dinar Benèfic; el dissabte, 9 de febrer, el Concert de Falles; el diumenge, 10 de febrer, la Cavalcada Major de Falles; el dissabte, 16 de febrer, la Cloenda del Ligorio Ferrer; el divendres, 22 de febrer, el lliurament dels premis al millor Article de Llibret de Falla i Poesia; l'endemà, dissabte 23 de febrer, Inauguració de l'Exposició del Ninot i lliurament dels premis als millors ninots de cada secció; i el diumenge 24 de febrer, la Cavalcada Infantil de Falles.

El 2 de març, dissabte, es lliuraran els Premis Literaris Fallers. Les explicacions de les Falles s'han d'aportar el 28 de Gener del 2019 i, els llibrets de Falla ja confeccionats el dia 11 de Febrer.