Coneix on i com traure't el carné d'expert en coets per a la despertà popular a Gandia

04.01.2019

Foto: Àlex Oltra

La Federació de Falles de Gandia, tal com va publicar Infofalles.com, ha organitzat este dissabte, 26 de gener, al Museu Faller una jornada per a formar a la gent que desitge obtenir el carné d'expert en l'ús de coets. Aleshores, s'ha programat una jornada adreçada als majors d'edat que impartiran membres de la Federació Valenciana d'Associacions d'Amics del Coet, entitat que té signat un conveni de col·laboració amb la Generalitat per poder impartir aquestos cursos al llarg de la Comunitat Valenciana davant la nova normativa europea.

El cronograma del dissabte del curs serà, a partir de les 10.30 hores, l'acreditació dels assistents, mentre que el curs s'impartirà des de les onze del matí fins les dotze i mitja.

El procediment per a poder inscriure's haurà de fer-se a través de la web www.fvaac.com i una vegada allí, buscar l'apartat on diu: Formació CRE i localitzar el Curs de Gandia. Les Falles de Gandia que vulguen inscriure als seus fallers ho han de fer a aquest lloc descarregant-se el full d'inscripció, un excel, omplir-lo amb les dades per cada Falla i remetre'l per correu a cursos-cre@fvaac.com abans del 23 de Gener.

Les Falles hauran de portar l'import total dels inscrits per falla, per abonar la matrícula als representants de la FVAAC i són 12 euros per persona inscrita.

No obstant això, per als interessats que no pertanyen a cap comissió fallera, poder fer la inscripció per lliure, operant de la mateixa manera a la web de la Federació d'Amics del Coet.

Una vegada acabat el curs, en pocs dies -ha explicat la Federació de Falles de Gandia- els alumnes podran disposar del certificat que els acredita com a CRE, detalls que s'explicaran el mateix dissabte del curset. Així mateix, s'ha explicat des de la pròpia FdF que per a la despertà popular d'enguany, prevista per al diumenge 10 de març, sols podran participar les persones amb l'acreditació CRE.

Teniu més info a aquest l'enllaç:

https://fvaac.es/images/stories/documents_pepet/inscripcio_cre_gandia.xls.