El Dinar Benèfic de les Falles de Gandia torna al mes de febrer

18.12.2018

El Dinar Benèfic de les Falles de Gandia torna a ser a prop de Falles. I ho torna a ser, pel fet que el proper mes d'abril, en acabar les falles de 2019, està estipulat pel Reglament Faller el procés, cada quatre anys, de l'elecció del President de la Federació de Falles de Gandia. Així que, tot i que l'any passat es va canviar la data per alleugerar l'agenda fallera eixos dies, enguany torna a ser prop de Falles, concretament el diumenge 3 de febrer. I ho serà al Restaurant San Marcos, com fins ara.


Enguany es fan càrrec de l'organització i de la part solidària les Falleres Majors de Gandia de 2017, Maragda Escrivà Noguera i Marta Ribera Ramos, juntament amb les seues respectives Corts d'Honor i acompanyants. Tot el que es recapte en aquest dinar, tant de la venda de tiques com de les vidrioles o la rifa anirà destinat a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de la Safor (AFA) així com a l'Associació Espanyola de Famílies de Von Hippel-Lindau (VHL). L'Enfermetat de Von Hippel Lindau (EVHL) és una mutació heretada del gen VHL, que provoca la formació de tumors en zones del cos que contenen un gran número de vasos sanguinis.


El preu del tique del dinar serà de 25 euros els majors, i 15 euros els infantils. No obstant, i molt important a tenir en compte, que l'aforament del San Marcos és limitat i perquè no passe com altres anys on l'èxit ha desbordat totes les previsions falleres fins no trobar un local on poder albergar a tot el personal assistent, enguany hi haurà una data límit per inscriure's i un aforament de 400 majors i 200 infantils. L'adjudicació de places per falla així com les vidrioles seran explicades en uns dies per les Falleres Majors organitzadores així com les seues Corts, perquè puguen assistir quan més fallers i falleres millor i què no quede cap plaça per cobrir o, en el cas que fera falta, transvasar-ne.

Però tots eixos detalls, seran pròximament explicats a les Falles. De moment, ja se sap que les FFMM del 2017 seran les que organitzen este Dinar Benèfic del 2019.