El Sopar de Germanor de les Falles de Gandia trenca motlles amb 1.700 assistents

10.09.2019

Les Falles de Gandia arranquen este dissabte l'activitat festiva després de l'habitual parada de l'estiu. I ho fan, com és habitual amb el tradicional Sopar de Germanor que, una vegada més, es desenvoluparà el dissabte 14 de setembre a les 21 hores en el poliesportiu de Beniopa.

Una activitat que aquest any ha trencat motlles tenint en compte la gran quantitat de fallers i falleres que han confirmat la seua assistència prèvia obtenció del corresponent tique. Així les coses, aquest any es bat el rècord d'assistència a aquest acte que en els darrers anys s'havia situat entre les 1.400 i 1500 persones, aconseguint aquest dissabte la xifra de 1.700 comensals.

El president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea Boix ha explicat que està previst un Pla B per si les prediccions meteorològiques es compleixen respecte a l'amenaça de pluja.

Un any més, el Sopar de Germanor tindrà caràcter solidari i servirà també per a poder recaptar aliments i productes  per a cobrir les necessitats més bàsiques de col·lectius desfavorits.