Els trucadors d'Escola Pia, els millors de Gandia 2018

03.03.2018

Dos anys seguits a la final. Dos anys lluitant els trucadors de l’Escola Pia per ser els millors trucadors de Gandia. Per segon any consecutiu. Així són i així ho han demostrat. Ells són Nicolás Cabanilles Valls, Iván Ibáñez Fayos, Francisco Clemente Olmos, Francisco Sendra García i Jorge Martí Martí. Els trucadors de la Falla Escola Pia que han demostrat, enguany, ser els millors de Gandia.

Anit, a la Catedral del Truc de la Safor, al Museu Faller de Gandia, s’imposaren per 3 cames a 0 als trucadors de la Falla Prado, en una final de les més ràpides que es recorden als anys del Campionat Oficial de Truc de les Falles de Gandia.

Enguany sí. Al 2018, aquest equip s’ha imposat a la final i ha fet Història per a una xicoteta comissió. Era la tercera vegada que l’Escola Pia arribava a una final de truc. Enguany han demostrat ser els millors trucadors de les 23 Falles de Gandia. I així ho festejaren anit Nico, Iván, Paco, Tarzán i Jorge.

Les Falleres Majors de Gandia, Sara Sanvictor Beneyto y Nuris Llopis Carrasco, junt amb el President de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea, i el responsable de Ricard, firma patrocinadora del Campionat de Truc, lliuraren el banderí que tan gustosament anit lluïren i que de bon matí ja està ficat on cal.
 
Sens dubte, enguany sí, els trucadors de l'Escopa Pia, els millors de tota Gandia. Felicitacions i enhorabona.