Els trucadors d'Escola Pia per segon any consecutiu a la Final de Truc a Gandia

24.01.2018

Dos anys seguits a la final. Dos anys lluitant per ser els millors trucadors de Gandia. Per segon any consecutiu. Així són i així ho han demostrat. Ells són Nicolás Cabanilles Valls, Iván Ibáñez Fayos, Francisco Clemente Olmos, Francisco Sendra García i Jorge Martí Martí. Els trucadors de la Falla Escola Pia de Gandia.

Disputaran una final de Truc a Gandia. Una més. Però s’enfrontaran al Prado. No oblideu mai que Prado i Escola Pia són de diferent secció però mateixa categoria: especial. Per això, disputar una nova final per a una falla com la nostra, l’Escola Pia, és tot un orgull que molts pocs poden entendre.

L’any passat, vosaltres mateixa vàreu fer història Nico, Iván, Paco, Tarzan i Jorge. Recordàreu a aquells grans trucadors dels 90 que aconseguiren una final de truc. Ja us ho agrairem l’any passat. Ara, torneu a demostrar que sou els millors. L’any passat jugàreu contra l’Alqueria Nova. Els Chaveli partits i al pensament. Emocionant final fora quin fora el resultat. Ara, en aquest 2018 torneu a revalidar-se com als millors trucadors del vostre grup i s’enfronteu també a altres companys igual de bons. Tornareu a disputar una final, la segona consecutiva, i això ja fa que us mereixeu, siga quin siga el resultat, el nostre més sincer agraïment, estima i afecte pel que feu.

Una falla menuda i familiar, discreta i sense grans pretensions en esta època, torna a lluitar per un primer premi d’entre la resta de 23 comissions. Tot un orgull per als qui, no sempre estem acostumats a rebre o lluitar per primers llocs. Fa dècades si ho fèiem. Als 90 fórem grans. I ara tornem a alçar-nos mirant cap al futur, gràcies a gestos con el vostre i a la constància de molta gent del vostre voltant.
Mil gràcies de tot cor, trucadors de l’Escola Pia. Allí estarem eixe dia.