Inmaculada Guerrero, mantenidora de la Fallera Major d'Oliva 2018

10.11.2017

La Federació de Falles d’Oliva ha donat a conéixer el nom de la Mantenidora de la Fallera Major d’Oliva de 2018, la senyoreta Mireia Burgos i Salinas.

La mantenidora serà Inmaculada Guerrero Bolinches, Vicepresidenta de Cultura a la Junta Central Fallera de València des de l’any 2016.

Inmaculada va nàixer en el barri del Botànic de València. Es mestra de Primaria, mestra de valencià i formadora de formadors. Es dedica a la docència desde fa trenta anys.
 
Casada i amb tres fills, tots formen part de la Comissió Borrull-Turia, de l'Agrupació de Falles del Botànic. La seua trajectòria fallera es llarga, es poseïdora del Bunyol d’Or en Fulles de Llorer i Brillants.

Ha participat en el concurs de teatre en valencià de la Junta Central Fallera en nombroses ocasions. De fet, actualment, es l'actriu més nominada i guardonada del certàmen amb   nou "Saragüells".

Tots aquests motius la porten a ocupar el càrrec de Mantenedora de la Fallera Major d'Oliva 2018, Mireia Burgos i Salinas. I de ben segur que ens oferirà una visió molt interessant sobre les falles desde la part més activa de la mateixa.