L'alcalde de l'Olleria serà el mantenidor de la Fallera Major de Gandia, Sara Sanvíctor

04.10.2017

Sara Sanvíctor  tindrà un gran mantenidor que li dirigirà les primeres paraules el dia de la seua presentació com a Fallera Major de Gandia. Julià Engo és l’alcalde de l’Olleria i a més de tindre una estreta relació amb la màxima representant de les falles, és una persona molt arrelada a la nostra ciutat. A l’actualitat és professor tècnic de FP, concretament de Tècniques i procediments d’Imatge i So, a l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia. Exerceix de professor en el centre des de la seua creació, el 2003, i des del juliol del 2013 és el seu secretari. A més Julià Engo estima la cultura, l’ensenyança i les festes patronals.
El mantenidor de la Fallera Major de Gandia és l’alcalde de l’Olleria en l’actual legislatura, i també ho va ser des del 2008 fins el 2010.  En la seua carrera política cap destacar que és regidor des del 2003 fins l’actualitat. A més ha estat Conseller de la
Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida des del 2007 fins el 2012, i Secretari Comarcal del BLOC de la Vall d’Albaida des de març del 2006 fins novembre del 2012. En l’actualitat és Portaveu de Compromís per l’Olleria.
Sara Sanvíctor ja és coneixedora de qui serà el seu mantenidor i està molt orgullosa de comptar amb una persona del seu poble, l’Olleria, en un dia tan important. La seua relació amb l’alcalde és molt bona i és un plaer comptar amb ell en un dia tan important.