La Falla Plaça Prado presenta les credencials per a l'Especial del 2019 a Gandia

19.01.2019

Dies passats la Falla Plaça Prado presentava a tots els fallers els monuments que el proper mes de març presidiran l'emblemàtica plaça del Prado. L'acte va ser iniciat pel secretari de la comissió, que donava la benvinguda als assistents, però, especialment a Ausiàs Estrugo i Palacio i Serra, artistes que enguany són els encarregats de realitzar els monuments.


En primer lloc Claudia Sellens, presidenta infantil de la falla Plaça Prado junt a l'artista Ausiàs Estrugo desvelaven la falla Infantil que porta per títol "Oi Brazil!" Tot seguit l'artista infantil es dirigia als presents mostrant la seua il·lusió en el seu debut a la secció especial de Gandia, i  parlava del monument infantil. Una falla que, en paraules de l'artista, pretén impactar a tots amb la pintura i l'acabat excepcional que de segur no deixarà a ningú indiferent. "És un tema que es presta per fer una pintura molt treballada, amb molta fantasia, la falla està molt estudiada i pensada; es pretén que siga una visita a Brasil en un cercle de 3 metres on no ens hem deixat res que no siga representatiu de Brasil". Ausiàs va agrair la confiança dipositada amb ell essent el primer any que té taller i que espera que quedem molt contents.

Després Palacio i Serra amb el president de la falla, Jesús Escrivà, destapaven el monument gran. "Malèfics" és el tema escollit, una falla amb un gran volum, amb molt de risc i una composició excel·lent que farà les delícies de propis i estranys. A més a més enguany s'ha comptat amb unes col·laboracions -tot i que no les van desvelar amb noms sí amb fotografies del treball realitzat- on s'ha pogut observar un acabat, un nivell de detall i una pintura espectacular que no ha fet res més que transportar el projecte a un nivell excel·lent. Palacio i Serra (Luis i Pep) es van dirigir als presents traslladant la il·lusió i esforç fet per ambdues parts per plantar la falla més espectacular dels darrers anys a la ciutat. I que l'aspiració no és altra que, després de 3 anys, tornar a guanyar el Primer Premi de la secció especial de la ciutat de Gandia.

Per tancar l'acte el president de la falla, Jesús Escrivá es dirigia a tots els presents agraint als artistes el seu saber fer i mostrant l'orgull que sent pels projectes i la seua evolució destacant els acabats i la pintura d'ambdues falles, a més es va dirigir també a l'equip de monument al qual va destacar la dedicació en el seguiment i en l'elaboració de les crítiques que de segur farà que tots se'n vagen del Prado amb un somriure i amb la impressió de vore dos excel·lents monuments amb els qui la comissió aspira a fer el doblet en la secció especial de la ciutat ducal.