La Falla Prado de Gandia presenta els esbossos dels seus monuments d'especial

22.01.2018

En una nit on l'assistència de fallers va ser abundant, i encapçalada pel President de la Falla de la Plaça del Prado, Juan Martí Fuster, van estar presents els representants de Palacio i Serra, els qui seran els encarregats, per dotzè any consecutiu, de dur a terme el monument major. Abans de descobrir quin seria l'esbòs, Luís Palacio i Pepe Mas van voler explicar com havien treballat. Presentaven el monument amb gran modelatge i molt volum, a més de risc i excel·lent acabat i pintura. Així mateix, la seua emoció per tornar a plantar en la Plaça del Prado amb les esperances que el projecte torne a estar en lo més alt de Gandia, ja que "tot l'equip hem posat el màxim esforç, i estem molt orgullosos del treball realitzat", van afegir. Finalment, Juan Martí i la Reina de la Falla, Maria Calaforra Calatayud, van descobrir "Pitjor que els xiquets".

Quant al monument infantil, es va destacar la importància de l'elegància i els xicotets detalls que ho emboliquen. Un treball d'Erik Martínez Moncho qui domina la precisió i el bon acabat cada any en tots els seus treballs. El president infantil, Gonzalo Escrivá Camps i la Reina de la Falla Infantil, Inés Tortosa García, van ser els encarregats de mostrar a tots els assistents "Enfonsa't", el monument infantil que representaria a la comissió aquest 2018.

Des de la delegació de Monument s'han posat totes les forces i il·lusions per a tornar a plantar les millors falles de Gandia. Així com el "ninot indultat" tant major com a infantil.