La Falla de Beniopa celebra el tradicional Sopar de Gala 2018

30.01.2018

La Falla Beniopa va celebrar dies passats a l’hotel Gandia Palace el seu tradicional “Sopar de Gala”. Durant el transcurs de l’acte el president d’esta comissió, Paco Bou, va fer el lliurament dels pergamins a la reina de la falla, Maite Creix; reina de la falla infantil, Laura Pellicer; reina del foc, Sandra Sabater; reina de la festa, Rocío Cano; reina de la poesia, Sandra Pérez; reina de l’art, Blanca García; padrina, Laura Bravo; i els fillolets Aleix Bañuls i Gonzalo de los Santos.

Per la seua banda, les reines de la falla van imposar els escuts i insígnies d’Argent de la Falla Beniopa a Marcela Bou i Juan París. També van entregar els Gesmils de Coure de la Federació de Falles de Gandia a Inma Bañuls, Mª Jesús Ferrandis, Paco García, Roberto Marco, Miguel Miñana, Jaime Moreno, Paco Pellicer, Jordi Signes, Natalia Solves y Nuria Suárez.

A més, es va realitzar l’intercanvi de regals, així com el lliurament de detalls als fallers d’honor de 2018. Tanmateix, la reina de la falla, Maite Creix, i la reina de la falla infantil, Laura Pellicer, van fer l'entrega de les fotografies com a record dels seus regnats, les quals s’exposaran en la galeria històrica del casal de la Falla Beniopa. L’acte va concloure amb un ball a càrrec d’una disco-mòbil.