La Falla de Beniopa presenta a reines, padrina, fillolets i corts d'honor del 2018

24.10.2017

La Falla Beniopa va portar a terme el passat diumenge la seua presentació al Museu Faller, un acte que va comptar amb la presència de la Fallera Major de Gandia, Sara Sanvíctor Beneyto, acompanyada pel president de la Federació de Falles, Telmo Gadea; les Falleres Majors d’Algemesí, Deyanira Calado i Marta Catalá, acompanyades pel president i vicepresident de la Junta Local Fallera d’esta localitat de la Ribera Alta; així com les comissions falleres gandianes de Sagrada Família-Corea, Marqués de Campo-Perú, Benirredrà, l’Alquerieta i Museu Faller, Serpis, Lluís Belda i Roís de Corella. Cal destacar l’esforç que va fer el president de la Falla Beniopa, Paco Bou, qui va estar present com a espectador en esta Presentació, després d’una recent intervenció quirúrgica de la qual encara estava convalescent.

D’esta manera, es va presentar oficialment a la reina de la falla, Maite Creix; reina de la falla infantil, Paula Pellicer; reina del foc, Sandra Sabater; reina de la festa, Rocío Cano; reina de la poesia, Sandra Pérez; reina de l’art, Blanca García; padrina, Laura Bravo; i els fillolets Aleix Bañuls i Gonzalo de los Santos. El mantenidor de l’acte va ser Juan París, acompanyat per la poetessa beniopera Maria Rosa Sabater i el guitarrista Carmelo González.

Durant el transcurs de la presentació es van imposar les Insígnies d’Or de la Falla Beniopa a Estela Castellá, Lola Jiménez, Vicent Llopis, Amparo Martí, Suni Martínez, Isabel Martínez, Juan Morant i Paco Pellicer. Per la seua banda, la fallera major de Gandia va lliurar els Gesmils d’Argent de la Federació de Falles a Marcela Bou i Juan Antonio Morante.