La Falla de Benipeixcar presenta a les Reines Falleres del 2018

24.10.2017

La nit de dissabte passat va tindre lloc la Museu Faller de Gandia la presentació de les Reines, Madrines i Fillolet de la falla de Benipeixcar per a l’exercici del 2018.
Un acte que va servir per a exaltar a Aina Bonet Ascó i Gemma Blasco Blay com a reines de la Falla Major i Infantil respectivament, en un acte dirigit pel secretari de la falla Domingo, i amb el que Blanca Malonda Faus i Natalia Escrivà es despedien com a Reines del 2017.
La comissió de la Falla del Barri de Benipeixcar, presidida per Vicent Gregori va nomenar a María Escrivá com a Reina del Foc; Mar Tarrazona com a Reina de la Festa; i Carlota Bofí com a Reina de la Poesia. A la comissió infantil, presidida per Marc Ascó Signes, varen ser nomenades Martina Olivares com a Reina del Foc Infantil; Marta Canet com a Reina de la Poesia Infantil; i Emma Romero i Laia Sánchez com a Madrines Infantils. El fillolet d’enguany, amb tan sols un mes de vida va estar Nicolás Gálvez.
A l’acte va acudir la Fallera Major Infantil de Gandia, Nuria Llopis Carrasco acompanyada pel president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, qui varen imposar el Gesmil d’Argent a Gisela Orengo i Agustí Llopis per la seua valuosa aportació a la Festa de les Falles.

Com anecdòtic cal destacar que el passa carrer per a la replegada de les Reines es va realitzar per tres poblacions diferents, atès que la major part de les Reines resideixen a El Real de Gandia, així com a Benirredrà i a Gandia. Els tres pobles gaudiren de la música de l’Agrupació Artística Musical del Real de Gandia que acompanyaren a les reines i fallers.