La major base de dades de les recompenses falleres a Gandia

17.05.2017

La Federació de Falles de Gandia ha obert el termini per presentar les sol·licituds de les recompenses falleres, és a dir, els Gesmils a les seues diverses modalitats, i en especial les recompenses falleres d'Argent, Or, i de Diamants. Des de fa anys que tenim aquesta base de dades actualitzada i ha estat utilitzada per molts fallers si bé és cert que, també molts altres desconeixen fins a quin punt pot Infofalles aportar eixa informació i/o hemeroteca.
 
Així que si punxeu a l'enllaç podreu accedir a una base de dades on consultar els Gemils atorgats i filtrar-los per anys, falla, congnoms, i fins i tot modalitat. Es tracta de la recopilació dels darrers 50 anys, és a dir, des del primer Gesmil d'Or de les Falles de Gandia al 1967 fins a l'últim atorgat enguany.

Pots accedir a la barra de dal de la pàgina web on fica Gesmils o be a aquest enllaç http://infofalles.com/gesmils.aspx

Ja portem set anys de vida virtual amb una notable presència de seguidors a les xarxes socials, especialment a la capital de la Safor, així com d'altres localitats i comarques veïnes. Ara donem un pas més endavant i estem actualitzant les bases de dades i introduint novetats a la pàgina d'Infofalles. Per la qual cosa, poc a poc, anireu detectant canvis per a millorar els serveis i la informació que us oferim.