La mascletà del 17 de març de les Falles de Gandia patrocinada per Family Cash

15.02.2018

Disparada per la pirotècnia Nadal-Martí, de l’Olleria, la gran mascletà de les Falles de Gandia prevista per al dissabte, 17 de març, estarà patrocinada per l’empresa de la cadena de supermercats Family Cash.
 
El president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea, ha agraït a la Família Canet, propietaris dels establiments comercials de Family Cash, la seua aposta ferma per la promoció de la Festa de les Falles i, en especial, en un acte tan multitudinari com són les mascletades de Falles a Gandia.
 
Amb establiments de Family Cash a la Safor, tant en l’Alqueria de la Comtessa com a Gandia, esta empresa ha visitat ja la zona junt a responsables de la pirotècnia de l’Olleria per comprovar in situ el lloc de disparada y les possibilitats de promoció de l’empresa. També disposa de Family Cash altres localitats com ara Torrent, Museros i Ontinyent.

Les mascletades de les Falles de Gandia es disparen cada dia de les festes, del 16 al 19 de març, front l’estació de Renfe, essent un punt d’encontre de milers de fallers, veïns i turistes amants de la pólvora que cada dia es concentren a les dos de la vesprada per sentir el terratrèmol dels coets.