Més de 250 persones a la Macro Despertà de les Falles de Gandia 2018

12.03.2018

Més de 250 persones van participar ahir en la tercera Macro Despertà que anuncia l'arribada de les festes falleres a la capital de la Safor. Membres de les 23 comissions falleres de la ciutat van acudir puntualment a la plaça de Crist Rei per participar al costat de la Fallera Major, Sara Sanvictor Beneyto, i la seua Cort d'Honor, en un dels espectacles nous del darrers temps instaurat a Gandia i que, en moltíssimes comissions falleres de la ciutat s'ha perdut per les restriccions amb l'ús de la pólvora.

El president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea Boix, convocava als participants i des de les escalinates de l'institut Ausiàs March impartia les instruccions al costat de l'ambulància de la Creu Roja Gandia i la Policia Local. Aquest any, els participants dipositaven la majoria de les caixes buides en les papereres i es va aconseguir així una ciutat molt més neteja després del pas de més de dos centenars de participants.

Des de la plaça de Crist Rei es va recórrer el passeig de les Germanies en sentit cap a la zona nova de Beniopa-Passeig i va concloure a Roís de Corella on, en la carpa de la falla, es va oferir un esmorzar.