Nuria Llopis i Sara Sanvíctor, Falleres Majors de Gandia 2018

30.05.2017

Nuria Llopis Carrasco, de la Falla dels Màrtirs, i Sara Sanvíctor Beneyto, de la Falla del Prado, han estat triades per la Federació de Falles com les Falleres Majors de Gandia per a l'exercici de 2018.

Nuria Llopis Carrasco, filla de Raúl Llopis (Pastisseria Raúl) i de Pilar Carrasco, ha ostentant diversos càrrecs a pesar de la seua curta edat. Té 10 anys, estudia quint de primària en el col·legi del Abat Solà de Gandia, i li agrada el ball, l'esport i ara més recentment la hípica. Ha estat fallera des que va nàixer essent mascota al 2008, Madrina al 2012, Reina de l’Art al 2014, de la Falla Infantil al 2016 i ara en aquest 2018 és Fallera Major Infantil de Gandia. Té un germà, Raúl, i tant els dos com tota la seua família està vinculada el món faller. Son pare, Raúl Llopis, ha estat estos quatre últims anys Vicepresident de la Falla dels Màrtirs.

Sara Sanvíctor Benyto és una jove de 28 anys que pertany a la Falla de la Plaça del Prado. Originària de l'Olleria, la seua passió per la festa de les falles ve de fa sis anys i sobretot, de la seua actual parella, Borja Sellens Canet (germà de la periodista d'Antena-3 i fallera major infantil de 1996, Majo Sellens i nebot de Caty Sellens, FMG’1990). Estudia Ciències Empresarials a la Universitat de València, té un Master en Gestió Bancària (UV) i un altre en Professorat de Secundària (La Florida). Actualment treballa en administració en una empresa tèxtil d'Ontinyent. Li apassiona el pàdel i viatjar.

Sara ha sigut enguany component de la Cort d'Honor de la Fallera Major de Gandia 2017, Maragda Escrivà Noguera, i ha sigut Reina de la Festa de la Falla Prado en 2015 així com de la Falla en 2016.