Trenta-ú reconeixements per l'aportació a la Festa de les Falles a Gandia

16.10.2017

La Fallera Major de Gandia, Sara Sanvíctor Beneyto, i el president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea Boix,  varen imposar el dissabte les recompenses falleres en la seua presentació en les modalitats del Gesmil d’Argent per als membres de l'executiva de la Federació de Falles; el Gesmil d’Or màxima recompensa ordinària per als fallers, així com el Gesmil de Diamant, recompensa de caràcter extraordinari com a colofó a tota una vida dedicada al món de les falles.

Varen obtindre el Gesmil d’Argent els membres de l'executiva de la FdF: Paula Vidal Peiró; Alicia Jiménez Escribano; Rafael Gregori Pascual i Jordi Garcia Miragall

El Gesmil d’Or va ser per als fallers de Corea: Pilar Ibáñez Puig; Jose Luís Orengo Castelló i Marisa Bosca Sanfélix.

Gesmil d’Or per als fallers de la Vila Nova: Vicent Burguera Abril i Ramiro Camarena Cloquell.

Per la falla Sant Nicolau-Mosquit va obtenir el Gesmil d’Or José Luis Ferrer Martí

El Gesmil d’Or el va obtindre Carmen Francisca Simó Fayos per la falla Dels Màrtirs.

Per la falla de la Plaça del Mercat van obtenir el Gesmil d’Or les falleres Maite Migueles Hernández i Silvia Aparisi Borrull.

Gesmil d’Or per als fallers del Carrer Major i Passeig: Manolo Gil Camarasa; Salvador González Conca; i Carmen Soucase Furió.

Recompensa del Gesmil d’Or para Maruja Fernández Mafé de la falla Plaça Exèrcit Espanyol-Jardinet.

Per la seua banda Eva María Ormeño Jiménez obtenia el Gesmil d’Or a través de la Falla Serpis.

Gesmil d’Or per la Falla Escola Pia per a Ada Santatecla Piquer; Jesús Chaveli Chaveli i Vicent Chova Puig. Es dóna la circumstància que Ada Santatecla Piquer va ser Fallera Major de Gandia del 1986 i ja disposava des d'aquest any la recompensa del Gesmil d’Or i aquesta vegada ho aconsegueix per mèrits fallers.

Per la falla Roís de Corella, José Luis Peiró Moncho obtenia el Gesmil d’Or.

Gesmil  d’Or per als fallers Joan Marti Fuster i Jordi Sellens Pascual de la comissió de la Plaça Prado.

El Gesmil d’Or per als fallers de Sant Josep-Raval: Elia Berzosa Sorando; Luis Moncho Gavilá; i José Manuel Payá Villarejo.

Per la falla de Benipeixcar aconseguien el Gesmil d’Or les falleres: Concha Acosta Portes i Inma Gregori Acosta.

I finalment, quant a Gesmils d’Or l’obtenia l'actual secretari de la Federació de Falles de Gandia i faller de Lluís Belda, Óscar Morant Martínez.

Va tancar el lliurament de recompenses falleres, el Gesmil de Diamant, una recompensa de caràcter extraordinari com a colofó a tota una vida dedicada al món de les Falles. Aquest any ha estat per al faller de la comissió del Grau, Enrique Marzal Vidal.
.